Om os

I Om os kan du læse mere om, hvem vi er og hvilke ansvarsområder vi arbejder med i Retten til egen historie. Du kan også finde oplysninger om projektets organisering og hvordan du kommer i kontakt med os.

Retten til egen historie er et samarbejdsprojekt bestående af Danmarks Forsorgsmuseum, Københavns Professionshøjskole, Rigsarkivet og TABUKA – Landsforeningen for nuværende og tidligere anbragte. De Anbragtes Vilkår er med til at kvalificere og dele vores arbejde undervejs.

Sammen har vi en ambition om at hjælpe nuværende og tidligere anbragte med at finde deres børnesagsakter, og hjælpe dem med at forstå og bearbejde indholdet. Vi ønsker desuden at inspirere til nye måder at arbejde med skriftlighed og inddragelse på i nutidens børne- og ungesager.

Retten til egen historie er støttet økonomisk gennem Finanslovens reserve til social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet, samt Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Augustinus Fonden.
Projektet løber frem til 31. maj 2026.

KONTAKT OS I DAG

Når vi har modtaget dine oplysninger, vil du blive kontaktet indenfor 14 arbejdsdage, og sammen laver vi en plan for det videre forløb.

Vi glæder os til at høre fra dig.

TILMELD DIG VORES NYHEDSMAIL IDAG